Salon informatie

Home / Salon informatie

Op deze pagina vind je de actuele informatie over de salon.

Zomervakantie.

Zomer is de tijd om je te laten ontharen, dit is dan ook altijd een hele drukke periode in de salon. Momenteel is de wachttijd ruim 6 weken. Hou hier ook rekening mee als je een vervolgafspraak in wil plannen.

Zelf heb ik 1 week vakantie, week 30.

Wel is er versterking deze zomerperiode en dat is goed nieuws, Esmey Mulder is schoonheidsspecialist in opleiding en al helemaal klaargestoomd om benen te harsen.
Mocht jij bij haar op korte termijn je onderbenen, bovenbenen of hele benen willen harsen, stuur mij dan een bericht op info@waxbeauty.nl of een app naar 06-52333289.

Corona virus.

Je bent weer van harte welkom in de salon!

Na 12 weken gesloten te zijn geweest, zijn we heel blij dat de overheid heeft aangegeven dat het met inachtneming van de juiste voorwaarden, het weer veilig en verantwoord is om jullie te behandelen.

De 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We willen je graag laten weten dat de richtlijnen van het RIVM en het ANBOS COVID-19 hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten strikt worden nagevolgd in de salon, om de gezondheid van jullie en van de medewerkers te waarborgen.

Ons protocol:

– We werken uitsluitend op afspraak, en hebben de afspraken aangepast, dat er voldoende ruimte is om de richtlijnen na te leven.
– In de bevestigingsmail van de afspraak zit ons hygiëneprotocol, neem deze zorgvuldig door, en annuleer de afspraak kosteloos indien je verschijnselen hebt zoals aangegeven in de mail.

We hopen je snel weer te zien!

Heb je vragen, stuur gerust een berichtje op telefoonnummer:
06-52333289 of mail info@waxbeauty.nl

Lieve groet,
Corine