Cryolipolyse

Home / Cryolipolyse

CRYOLIPOLYSE (figuur correctie)

Heb je last van hardnekkige vetrolletjes op je buik,heupen, taille, rug of bovenarmen? Cryolipolyse kan de oplossing voor jou zijn!
Het is de methode om dat randje vet dat je met sporten en diëten maar niet weg krijgt definitief te laten verminderen.

Cryolipolyse is een behandeling waarbij plaatselijk vet wordt verminderd door koeling. Het is bewezen dat vetcellen niet tegen extreme kou kunnen waardoor ze kristalliseren en het lichaam ze op een natuurlijke manier zal afvoeren.

De eerste veranderingen zijn zichtbaar na 45 dagen en kunnen doorgaan tot 4 maanden na de behandeling. De huid heeft hierdoor voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvorm aan te passen.

Na 1 behandeling is de vetcellaag gemiddeld 25% dunner. De afgebroken vetcellen komen niet meer terug. Afhankelijk van de dikte van de vetcellaag kun je meerdere behandelingen met een tussenpoos van 5 weken op 1 zone ondergaan. Gemiddeld kiest men voor 3 behandelingen.
Het is geen methode om af te vallen, je zult wel zichtbaar contourverbetering zien.

Hoe verloopt een behandeling?

Een behandeling duurt een uur. Voorafgaand aan de behandeling gaan we dieper in op jouw persoonlijke behandelplan, nemen we een intake af en zullen we je eerlijk informeren over de te verwachten resultaten.

Cryolipolyse is het meest geschikt bij vetcellen direct onder de huid. Deze cellen zijn minder goed doorbloed en zitten dicht tegen elkaar aan gedrukt.
Zones waar het vet zacht is en gemakkelijk opgepakt kan worden zijn goed te behandelen.

Na de behandeling geven we je nazorg tips mee, hoe je het resultaat kunt vasthouden.

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een membraan op het te behandelen gebied geplaatst, deze beschermd de huid en het omliggende weefsel.
Een vacuüm kop zuigt het vetweefsel op en begint met koelen. Dit zal in het begin trekkerig en koud aanvoelen maar meestal na 10 minuten verdwijnen.
Tijdens de behandeling kun je een boek lezen of ontspannen, afhankelijk van het te behandelen gebied.
Na de behandeling kun je je dagelijkse werkzaamheden gelijk weer oppakken.

De behandeling is niet geschikt bij:
– Hartkwalen
– Huidaandoeningen
– Personen onder de 18
– BMI hoger dan 30 (in overleg)
– Zwangerschap
– Ernstige ziektes
– Epilepsie

Heb je interesse, of wil je graag meer weten. Boek dan online een gratis informatie afspraak in, dan informeren je graag over de mogelijkheden.