Introductie IPL definitief ontharen

Home / Introductie IPL definitief ontharen

Nooit meer last van stoppels, rode bultjes en ingegroeide haartjes?! Dankzij de 1 euro per flits methode eindelijk echt betaalbaar en toegankelijk voor iedereen!
Binnen afzienbare tijd een gladde en zachte huid zonder ongewenste haargroei?
Het kan echt, start nu met IPL definitief ontharen. Binnen een paar behandelingen bent u vrijwel verlost van die lastige scheer-problemen.

Met de U-NIC IPL kunnen wij de huid veilig en zonder risico behandelden. Gebruik van een plakkerige gel is niet meer nodig, omdat de apparatuur met een uitzonderlijk koelsysteem is uitgerust. De behandeling is geheel pijnloos en ook voor de prijs hoeft u het niet meer te laten.

Voor maar € 1 per flits!

Hoe dit werkt?
U betaald alleen het oppervlak wat behandeld wordt. Heeft u voor een behandeling van uw oksels 20 flitsen nodig, dan kost uw behandeling € 20,-. Heeft u na een aantal behandelingen, doordat het haar steeds dunner en minder wordt, nog maar 10 flitsen nodig, dan kost uw behandeling ook nog maar € 10,-.

Nieuwsgierig wat dit voor jou kan betekenen? Boek eenvoudig en vrijblijvend een gratis intake gesprek met onze zeer ervaren specialist hier

IPL (intense pulsed light) verwijdert ongewenste haargroei door middel van korte lichtflitsen. Deze flitsen worden op de huid afgegeven en opgenomen door het pigment in de haren. Hierop volgt een warmte ontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren, die in hun groeifase zitten, voorgoed vernietigd.

Corine wax-beauty werkt met een gespecialiseerd en medisch CE gekeurd apparaat, de U-nic 500.