IPL definitief ontharen stap voor stap

Home / Introductie IPL definitief ontharen / IPL definitief ontharen stap voor stap

Stap 1: Afspraak maken

Heb je de stap genomen om definitief van je ongewenste haargroei af te komen of ben je benieuwd of deze methode iets voor jou is? Dan kun je gemakkelijk een gratis intake gesprek inboeken. Telefonisch, mail of gemakkelijk 24/7 via onze website.

Stap 2: Ontvangst

Bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen in een professionele salon. Tijdens de eerste afspraak neemt onze ervaren IPL-specialist een intake met je af. Dit doen we om de veiligheid te waarborgen, maar ook om het resultaat zo goed en snel mogelijk te realiseren. Ook houden we rekening met jou wensen en verwachtingen. Natuurlijk blijven deze gegevens binnen Corine wax-beauty.

Stap 3: De behandeling

De huid wordt gereinigd, je krijgt een veiligheidsbril omdat de lichtflitsen schadelijk kunnen zijn voor de ogen. De behandeling duurt over het algemeen niet lang ( 10-30 minuten). De lichaamsdelen die extra gevoelig zijn behandelen we vooraf met een cool pack, hierdoor voel je vrijwel niets meer van de flits.
De huid wordt nadien verzorgd met een kalmerende aloëvera gel.

Stap 4: Nazorg

In enkele gevallen zal de huid wat rood en gevoelig zijn, maar dit zal snel verdwijnen. Na elke behandeling zie je steeds meer resultaat van gebieden zonder haargroei. Het is verstandig gelijk een nieuwe afspraak in te plannen. Voor een haarvrije huid zonder alle lastige scheerproblemen.