Introductie harsen&waxen

Home / Introductie harsen&waxen

Onze Lycon wax behandelingen zijn er voor dames en heren.

Scheren gaat lekker snel, we hebben het al zo druk en dan weer een afspraak in je agenda?! Maar het gevolg is vaak beschadigingen van de bovenste huidlaag, rode bultjes en jeuk, en de volgende dag hebben we alweer stugge stoppels.

Waxen biedt jou uitkomst!

Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg! De haartjes worden steeds zachter en dunner en kunnen op den duur zelfs helemaal wegblijven. Bovendien wordt je huid er superzacht van en voel je je schoon en fris.

Lycon wax bestaat uit de mooiste natuurlijke harsen en bijenwas. Lycon is minder pijnlijk dan de meeste harssoorten. De toevoeging van aromatische oliën levert dit de allerlekkerste wax waarmee je zelfs de meest korte en stugste haren snel en effectief mee kunt waxen.
Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Wij vinden het belangrijk dat de behandeling hygiënisch gebeurt. Daarom worden de houten spatels om wax op jouw huid aan te brengen maar een keer gebruikt. Wij werken altijd met handschoenen aan zodat er nooit direct huid op huid contact is en alles wat met de huid van een klant in aanraking komt, gooien we na de behandeling weg. Dus alles wat jouw huid aanraakt, is schoon!

Bekijk onze tips en waxspecialiteiten op deze pagina.