De eerste keer

Home / Introductie harsen&waxen / De eerste keer

Kom je voor de eerste keer voor een Brazilian wax kan dat best spannend zijn. Je ligt toch kwetsbaar voor iemand die je nog niet kent.
Hier is alle begrip voor en daarom leggen we hieronder stap voor stap uit wat je kunt verwachten bij je eerste Brazilian wax.

Wil je de stap wel nemen maar vind je het prettig om eerst te weten wie de behandeling doet, maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking. Voel je welkom.

Welkom
Kom binnen in onze gastvrije wachtruimte koffie en thee staan voor je klaar. Met gezellige tijdschriften maak het jezelf gemakkelijk.

Jezelf opfrissen voor een behandeling is altijd mogelijk!

Kennismaking waxspecialist
De waxspecialist neemt je mee naar de behandelruimte. Samen bespreken jullie wat jou wensen zijn, zal ze jou adviseren zodat je een top resultaat kunt verwachten.

Uitkleden
Na de kennismaking, krijg je aanwijzingen om je onderkleding uit te doen.
Wij snappen dat dit de eerste keer wat ongemakkelijk kan zijn. Je kunt er echter erop gerust zijn dat wij niet bezig zijn met de vorm of omvang van jouw lichaam. Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor de schaamstreek. Voor ons professionals telt echter alleen de tevredenheid van de klant en daarom zullen wij er ook alles aan doen om je je zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Je kunt volledig vertrouwen op onze discretie en professionaliteit.
Je krijgt de privacy om je uit te kleden en in de salonstoel plaats te nemen. Hier kan je je ook opfrissen, zodat je schoon en comfortabel aan de behandeling begint.
Op de stoel ligt een handdoek om je mee te bedekken.

Het waxen
Dan ben je klaar voor je wax.
De huid wordt gereinigd met Lycotane en vervolgens wordt er een dun laagje olie aangebracht. Deze zorgt ervoor dat de wax alleen hecht aan het haar en niet aan de huid.

De waxxpecialist maakt een keuze uit de wax van Lycon die geschikt is voor jou huidtype en brengt deze met houten spatels aan (no dubbel dipping) om hem vervolgens met een snelle beweging samen met het haar te verwijderen.

Als het haar verwijderd is wordt er een lotion aangebracht die kalmeert en de lege haarzakjes laat dichttrekken. De huid zal na behandeld worden met een cooling gel.

Resultaat
Een gladde huid! De huid zal nog wel wat rood zijn, dit trekt snel weer weg.
De waxspecialist geeft je een persoonlijk advies over de nazorg.

Met een goed gevoel mag je je in alle privacy weer aankleden.

Cadeautje
Waxen is een cadeautje voor jezelf, en van ons krijg je van ons na je eerste behandeling nog cadeautje zodat je nog lang na kan genieten van deze ervaring. Hierin zitten ook alle tips omtrent de nazorg zodat je die thuis nog eens in alle rust kunt nalezen.

En vergeet je niet een nieuwe afspraak in te plannen?!

Lees ook de tips voor- en na het waxen.